Als u uw kind(eren) bij Banjer wilt inschrijven en wij hebben plek, nodigen wij u graag voor een rondleiding en kennismakingsgesprek. U kunt hiervoor een afspraak met ons maken. Uiteraard kunt u ook gelijk een inschrijfformulier invullen en aan ons retourneren. Klik hier voor het inschrijfformulier. U hoort dan binnen uiterlijk 3 werkdagen of wij een mogelijkheid hebben tot opvang.

Uw kind is minimaal twee vaste dagen per week welkom bij Banjer omdat uw kind dan de gelegenheid krijgt om een relatie op te bouwen met de PM en de andere kinderen op de groep. Wij hanteren een maximum van 4 dagen dagen, vijf dagen is niet waar wij naar streven. De reden hiervoor is dat wij het belangrijk vinden dat een kind ook in zijn eigen omgeving opgroeit. Het is prettig voor uw kind als de opvang op vaste dagen gepland is en een duidelijk, vast ritme heeft. Daarnaast vangen wij bij voorkeur kinderen op die blijven tot zij 4 jaar zijn en niet alleen de eerste twee jaar tot zij naar de peuterspeelzaal gaan.

Wanneer wij het inschrijfformulier van u ontvangen, krijgt u van ons een factuur toegestuurd voor het inschrijfgeld van € 50,=. Op het moment dat wij uw betaling binnen hebben zullen wij u een opvangcontract met daarin het uurtarief, het aantal opvanguren, en de opvangdagen toezenden. Wanneer wij het opvangcontract getekend retour hebben ontvangen is uw kind ingeschreven en is de aanmeldingsprocedure afgerond. In dat geval houden wij ook echt een plek beschikbaar.  

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.