Wanneer de kinderen uit school komen gaan wij aan tafel om de dag op school door te spreken en daarbij eten en drinken wij iets lekkers met z’n allen. Meestal bieden wij de kinderen een koekje, rijstwafels of crackers met limonade of water. Aan het eind van de dag, tussen 16.30 uur en 17 uur hebben veel kinderen trek en bieden wij nog komkommer, paprika, tomaat, wortel , augurk en blokjes kaas.
Uiteraard is het ook mogelijk om uw kind een warme maaltijd te laten nuttigen bij ons. U dient dit wel zelf mee te geven. Wanneer u uw kind naar school brengt kunt u het eten in de bso koelkast zetten, zodat wij het de kinderen rond 16.45 uur kunnen aanbieden.

Tijdens schoolvakanties en/of studiedagen gaan wij ’s ochtends gezellig aan tafel om rond 10 uur vers fruit te eten en ’s middags lunchen wij gezamenlijk. Op woensdag en vrijdag (onderbouw) wordt er ook geluncht bij de bso. De kinderen krijgen dan volkoren brood met diverse soorten beleg waaruit zij kunnen kiezen. De eerste boterham moet altijd wel met iets hartigs worden belegd.

Soofs Kitchen
Overigens bieden wij ouders en kinderen ook verse maaltijden aan die u kan meenemen wanneer u uw kind bij de bso ophaalt.
Hoe fijn is het wanneer u na een drukke werkdag niet meer hoeft te koken.

Deze gevarieerde maaltijden worden vijf dagen per week verzorgt door Soof’s Kitchen uit Blaricum. U kunt het weekmenu bekijken op www.soofskitchen.nl.
Mocht u een maaltijd willen bestellen kunt u Soof’s Kitchen voor 11 uur ’s ochtends een mailtje sturen en zij zorgt er dan voor dat het bij de bso voor u klaar staat (na 16.30 uur).