Wanneer de kinderen uit school komen gaan wij per groep aan tafel om de dag op school door te spreken en daarbij eten en drinken wij iets lekkers met z’n allen. Meestal bieden wij de kinderen een koekje, rijstwafels of crackers met water. Aan het eind van de dag, tussen 16.30 uur en 17 uur hebben veel kinderen trek en bieden wij de kinderen komkommer, paprika, tomaat, wortel, augurk en blokjes kaas aan.

Tijdens schoolvakanties en/of studiedagen gaan wij per groep ’s ochtends gezellig aan tafel om rond 10 uur vers fruit te eten en ’s middags lunchen wij gezamenlijk. Op woensdag en vrijdag (onderbouw) wordt er ook geluncht bij de bso. De kinderen krijgen dan volkoren brood met diverse soorten beleg waaruit zij kunnen kiezen. De eerste boterham moet altijd wel met iets hartigs worden belegd en daarna mag er zoet beleg worden gekozen. Het is de bedoeling dat de kinderen zelf hun broodje smeren. Wanneer een kind dit nog niet zelfstandig kan, helpen wij uiteraard. Wij stimuleren wel de zelfredzaamheid van de kinderen.

Soofs Kitchen
U kunt als ouder verse maaltijden bestellen bij Soofs Kitchen die u wanneer u uw kind(eren) komt halen, kan meenemen naar huis om het daar alleen maar te hoeven opwarmen. Hoe fijn is het wanneer u na een drukke werkdag niet meer hoeft te koken. 

Deze gevarieerde, verse maaltijden worden verzorgt door Soof’s Kitchen uit Blaricum. U kunt het weekmenu bekijken op www.soofskitchen.nl.
Mocht u een maaltijd willen bestellen kunt u Soof’s Kitchen de avond ervoor een mailtje sturen en zij zorgt er dan voor dat het bij de bso voor u klaar staat (na 16.30 uur).