Wanneer de kinderen uit school komen gaan wij aan tafel om de dag op school door te spreken en daarbij eten en drinken wij iets lekkers met z’n allen. Meestal bieden wij de kinderen een koekje, rijstwafels of crackers met limonade of water. Aan het eind van de dag, tussen 16.30 uur en 17 uur hebben veel kinderen trek en bieden wij de kinderen die niet mee eten nog komkommer, paprika, tomaat, wortel , augurk en blokjes kaas aan.

Tijdens schoolvakanties en/of studiedagen gaan wij ’s ochtends gezellig aan tafel om rond 10 uur vers fruit te eten en ’s middags lunchen wij gezamenlijk. Op woensdag en vrijdag (onderbouw) wordt er ook geluncht bij de bso. De kinderen krijgen dan volkoren brood met diverse soorten beleg waaruit zij kunnen kiezen. De eerste boterham moet altijd wel met iets hartigs worden belegd.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw kind een warme maaltijd te laten nuttigen bij ons. Dit wordt wekelijkse geleverd door Lekker en Vers die zorgdragen voor verse en gevarieerde maaltijden. Het is een vast maar afwisselend menu waarbij iedere week een pasta, rijst en aardappel/groente/vlees gerecht wordt aangeboden. Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunt u dat kenbaar maken door een mail te sturen aan info@kdvbanjer.nl. U neemt dan maaltijden af op vaste dagen per week voor een minimale periode van een maand. Uiteraard is dit ook weer opzegbaar.

Soofs Kitchen
Overigens bieden wij ouders en kinderen ook verse maaltijden aan die u kan meenemen wanneer u uw kind bij de bso ophaalt.
Hoe fijn is het wanneer u na een drukke werkdag niet meer hoeft te koken.

Deze gevarieerde maaltijden worden vijf dagen per week verzorgt door Soof’s Kitchen uit Blaricum. U kunt het weekmenu bekijken op www.soofskitchen.nl.
Mocht u een maaltijd willen bestellen kunt u Soof’s Kitchen voor 11 uur ’s ochtends een mailtje sturen en zij zorgt er dan voor dat het bij de bso voor u klaar staat (na 16.30 uur).