Banjer verzorgt de voeding van uw kind(eren). Dit is wat de kinderen krijgen op een dag:

Babyvoeding voor kindjes tot 1 jaar (Nutrilon 1,2,3);
Halfvolle melk voor kinderen ouder dan 12 maanden, tenzij u zelf babyvoeding meegeeft;
Water of lauwe thee;
Volkorenbrood;
Broodbeleg (vegetarische smeerworst, smeerkaas met minder zout, pindakaas, kaas, kipfilet, kipgrillworst, pindakaas, jam, appelstroop);
Vers fruit (appel, peer, banaan en soms seizoensfruit als aardbeien, meloen) verse groenten (tomaatjes, komkommer, paprika);
Afhankelijk van de leeftijd: een biscuitje, crackers, wortel, komkommer, tomaatjes, kaas, worst, liga, soepstengel;

Klik hier voor het complete voedingsbeleid. Daarnaast voorzien wij de kinderen die nog niet zindelijk zijn van luiers (Pampers). Deze hoeft u dus niet zelf mee te nemen.

Voor kinderen die hier slapen zijn slaapzakken aanwezig. Ieder kind heeft zijn/haar eigen slaapzak voor die week. Deze wordt bewaard in het mandje van het kind. Ieder kind heeft ook een eigen bed voor die dag en deze worden aan het eind van de dag allemaal verschoond.

Alleen flessen en spenen worden van thuis meegenomen, evenals medicijnen en speciale voedingsmiddelen (dieetvoeding i.v.m. allergie, vegetarische voeding etc.). Denkt u er ook aan om ons een regelmatig een nieuwe flesspeen te geven zodat wij deze tijdig kunnen vervangen? Wanneer u borstvoeding meegeeft houdt u er dan rekening mee dat deze niet langer dan 30 minuten buiten de koeling bewaard mag worden.