Banjer verzorgt de voeding van uw kind(eren) 

  • babyvoeding voor kindjes tot 1 jaar (Nutrilon en Hero)                  
  • halfvolle melk voor kinderen ouder dan 12 maanden, tenzij u zelf babyvoeding meegeeft
  • water of lauwe thee                                             
  • brood
  • broodbeleg (vanaf 1 jaar)
  • vers fruit (stukjes of gepureerd)
  • afhankelijk van de leeftijd: biscuit, crackers, wortel, komkommer, tomaatjes, kaas, worst, liga, soepstengel

Klik hier voor het complete voedingsbeleid

Daarnaast voorzien wij de kinderen die nog niet zindelijk zijn van luiers (Pampers of Zwitsal). Deze hoeft u dus niet zelf mee te nemen.

Voor kinderen die hier slapen zijn slaapzakken aanwezig. Ieder kind heeft zijn/haar eigen slaapzak voor die week. Deze wordt bewaard in het mandje van het kind. Ieder kind heeft ook een eigen bed voor die dag en deze worden aan het eind van de dag allemaal verschoond.

Alleen flessen en spenen worden van thuis meegenomen, evenals medicijnen en speciale voedingsmiddelen (dieetvoeding i.v.m. allergie, vegetarische voeding etc.). Denkt u er ook aan om ons een regelmatig een nieuwe flesspeen te geven zodat wij deze tijdig kunnen vervangen? Wanneer u borstvoeding meegeeft houdt u er dan rekening mee dat deze niet langer dan 30 minuten buiten de koeling bewaard mag worden. 

Soofs Kitchen

Overigens bieden wij ouders en kinderen van het kdv ook verse maaltijden aan die u kan meenemen wanneer u uw kind bij het kdv ophaalt. Hoe fijn is het wanneer u na een drukke werkdag niet meer hoeft te koken.

Deze gevarieerde maaltijden worden vijf dagen per week verzorgt door Soof’s Kitchen uit Blaricum. U kunt het weekmenu bekijken op www.soofskitchen.nl.
Mocht u een maaltijd willen bestellen kunt u Soof’s Kitchen een mailtje sturen en zij zorgt er dan voor dat het bij het kdv voor u klaar staat (na 16.30 uur).