Wij hebben momenteel twee leuke vacatures voor ons kinderdagverblijf.

Wij zijn per direct (uiterlijk per 1-1-2019) voor 27 uur per week, verdeeld over maandag, dinsdag en donderdag, op zoek naar een enthousiaste, lieve en ondernemende pedagogisch medewerker (PM) voor de kinderen op onze dreumesgroep (1 tot 2 jarigen). Samen met een collega is het jouw verantwoordelijkheid om de kinderen een fijne dag te bezorgen en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Dit doen wij ondermeer door te werken met Piramide. 

Deze dreumesgroep gaat per 1-1-2019 over in een gecombineerde baby-dreumesgroep waarbij wij maximaal 4 baby’s (ca. 8-12 mnd) en 10 dreumesen zullen opvangen met 3 pedagogisch medewerkers. Wij zijn dus per 1-1-2019 op zoek naar nog een enthousiaste collega die ons team komt versterken.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste persoonlijkheid met een natuurlijke flair. Jij houdt je graag bezig met kinderen en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingsleeftijd van onze dreumesen. Daarnaast ben jij creatief, vrolijk, geduldig en beschik jij over genoeg fantasie om kinderen te blijven prikkelen en uit te dagen. Ben jij naast dit alles ook nog heel liefdevol met kinderen dan pas jij qua persoonlijkheid in ons profiel en nodigen wij wij jou van harte uit te solliciteren.

Wij verwachten een professionele houding en een bepaalde mate van flexibiliteit. Heb jij bij voorkeur een aantal jaren relevante ervaring en minimaal een afgeronde PW niveau 3 opleiding, dan hopen wij jou binnenkort te mogen verwelkomen in ons team.

Wij bieden jou een marktconform salaris (CAO kinderopvang), leuke werkomgeving, inspirerende en enthousiaste collega’s en ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Stuur ons een brief of e-mail met jouw motivatie bij ons te willen werken en daarbij jouw cv en hopelijk zien wij elkaar binnenkort tijdens een kennismakingsgesprek.

kdv & bso Banjer
T.a.v. Marije Nieboer
Ekelshoek 21
1261 TT Blaricum
Tel. 035-5389081

Of mail naar info@kdvbanjer.nl