Twee pedagogische toppers gezocht die onze kids een super gezellige dag/middag willen bieden

Voor onze bso, gevestigd in het scholencomplex aan de Eemnesserweg in Blaricum, zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor maandag, dinsdag en donderdagmiddag van 14 uur tot 18.30 uur. Het gaat om de groep jongste kinderen van 4 en 5 jaar die vol enthousiasme en met heel veel zin bij de bso komen spelen. Wij vinden het als bso belangrijk dat de kinderen zelf voor een groot deel invulling kunnen geven aan hoe zijn hun middag willen inrichten. Het is tenslotte hun vrije tijd. Daarnaast bieden uiteraard ook gestructureerde activiteiten aan. Wij bieden een ruime keuze aan spel en speelmateriaal en gaan ook iedere dag even lekker uitrazen op het binnenplein.

Voor ons kdv zoeken wij vanaf 1 februari 2022 op maandag, donderdag en vrijdag een pedagogisch professional voor onze energieke maar lieve dreumesen van 1 tot 2 jaar. Samen met jouw collega zorg jij ervoor dat deze kinderen een fijne, leuke dag hebben bij Banjer. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het intergreren van de vier pedagogische basisdoelen in jouw werkwijze en spel aanbod. 

Daarnaast zoeken wij een enthousiaste, lieve collega voor de vrijdag die eventueel ook wat invalwerk zou willen doen.

Heb jij een afgeronde mbo sport & bewegen (bso) of een afgeronde SPW 3 of 4 opleiding (kdv), vind jij het een uitdaging om kinderen een super leuke (dag)middag te bezorgen en ben jij lief, creatief en ook geduldig met kinderen, dan nodigen wij jou heel graag uit om bij ons te solliciteren. 
Wij kunnen jou een gezellig team met leuke collega’s in een open werksfeer bieden en natuurlijk een bijpassend mooi salaris conform de CAO kinderopvang. 

Voor meer informatie kan je bellen met Inge Rozema of Marije Nieboer op 035-5389081 of mail naar info@kdvbanjer.nl