Let jij graag op de kleintjes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Momenteel hebben wij een aantal leuke, uitdagende vacatures die wellicht goed bij jou zouden passen.

Invalkracht:
Ben jij niet perse op zoek naar vaste uren per week maar vind jij het wel heel leuk om zo nu en dan een dag in te vallen, dan nodigen wij jou van harte uit te solliciteren. Wij werken met een vast team van pedagogisch medewerkers (PM) maar omdat onze PM ook wel eens ziek of vrij zijn, is het wel zo fijn dat wij kunnen terugvallen op een gediplomeerde, betrouwbare pedagogisch medewerker. De gemiddelde leeftijd van medewerkers binnen onze opvang ligt ver boven het gemiddelde dus schroom niet te reageren ook al ben je wat ouder. Mocht jij geen SPW-3 of 4 hebben afgerond maar wel een achtergrond hebben in het basisonderwijs, nodigen wij jou ook uit te solliciteren.

Pedagogisch medewerker bso:
Voor drie of vier middagen per week zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor onze buitenschoolse opvang (bso).
Onze voorkeur gaat uit naar een creatieve en ondernemende pedagogisch medewerker voor 13 tot 16 uur per week op maandag, dinsdag en/of woensdag en donderdagmiddag. Ben jij die enthousiaste en creatieve collega die graag op de kleintjes let en ‘onze’ kinderen een super leuke middag kan bezorgen, dan nodigen wij jou uit te reageren en wellicht ben jij binnenkort onze nieuwe collega! 

Ben jij alleen de maandag beschikbaar nodigen wij jou ook uit om te reageren.

Pedagogisch medewerker kdv:
Voor ons kdv zijn wij per 1 januari 2020 voor de maandag en woensdag op zoek naar een pedagogische kanjer met passie voor het vak. Wij zoeken een lieve collega voor onze 0 tot 4 jarigen. 
Biedt jij kinderen graag veiligheid en geborgenheid en speel jij goed in op de behoeftes van de kinderen op de groep, dan zou wij jou willen uitnodigen om te reageren. Mocht jij geen SPW-3 of 4 hebben afgerond maar wel en achtergrond hebben in het basisonderwijs, nodigen wij jou ook uit te solliciteren.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste teamplayer met een natuurlijke flair. Jij houdt je heel graag bezig met kinderen en jij vindt het leuk om jouw creativiteit aan te spreken. Daarnaast ben jij vrolijk, geduldig en beschik jij over genoeg energie en fantasie om kinderen te blijven prikkelen en uit te dagen. Ben jij naast dit alles ook nog heel liefdevol met kinderen en heb jij passie voor dit vak, dan pas jij qua persoonlijkheid in ons profiel en nodigen wij wij jou van harte uit te solliciteren.

Wij verwachten een professionele houding en een bepaalde mate van flexibiliteit. Heb jij bij voorkeur een aantal jaren relevante ervaring en minimaal een afgeronde PW niveau 3 opleiding, dan hopen wij jou binnenkort te mogen verwelkomen in ons team.

Wij bieden jou een marktconform salaris (CAO kinderopvang), leuke en afwisselende werkomgeving, inspirerende en enthousiaste collega’s en ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Stuur ons een brief of e-mail met jouw motivatie bij ons te willen werken en daarbij jouw cv en hopelijk zien wij elkaar binnenkort tijdens een kennismakingsgesprek.

kdv & bso Banjer
T.a.v. Marije Nieboer
Ekelshoek 21
1261 TT Blaricum
Tel. 035-5389081

Of mail naar info@kdvbanjer.nl