Let jij graag op de kleintjes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Momenteel hebben wij een aantal leuke, uitdagende vacatures die wellicht goed bij jou zouden passen.

Oproepkracht
Ben jij niet persé op zoek naar vaste uren maar vind jij het wel heel leuk om zo nu en dan een dag in te vallen, dan verwelkomen wij jou graag in ons team.
Wij werken met een vast team van pedagogisch medewerkers (pm) maar omdat onze pm ook wel eens ziek of vrij zijn, is het wel zo fijn dat wij kunnen terugvallen op een gediplomeerde, betrouwbare invalkracht.
De gemiddelde leeftijd van medewerkers binnen onze opvang ligt ver boven het gemiddelde dus schroom niet te reageren ook al ben je wat ouder. Mocht jij geen SPW-3 of 4 hebben afgerond maar wel een achtergrond hebben in het basisonderwijs, nodigen wij jou ook uit te solliciteren.

Pedagogisch medewerker kdv 18 uur per week (eventueel in combinatie met invalwerk)
Wij zijn voor de donderdag en vrijdag per direct op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en lieve pedagogische kanjer, met passie voor het vak en oog voor de kleintjes.
Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken met 0-2 jarigen, bied jij hen graag veiligheid en geborgenheid en kan jij goed inspelen op hun behoeftes,
dan uitnodigen wij jou van harte uit om te reageren. Mocht jij geen SPW-3 of 4 hebben afgerond maar wel en achtergrond hebben in het basisonderwijs, nodigen wij jou ook uit te solliciteren.

Naar wie zijn wij opzoek?
Een enthousiaste teamplayer met een natuurlijke flair en enthousiasme.
Jij houdt je graag bezig met kinderen en hun ontwikkeling vindt het leuk om jouw en hun creativiteit aan te spreken. 
Daarnaast ben jij vrolijk, geduldig en beschik jij over genoeg energie en fantasie om kinderen te blijven prikkelen en uit te dagen. Ben jij naast dit alles ook nog heel liefdevol met kinderen en heb jij passie voor dit vak, dan pas jij qua persoonlijkheid in ons profiel en nodigen wij wij jou graag uit te solliciteren.

Wij verwachten een professionele houding en een bepaalde mate van flexibiliteit. Heb jij bij voorkeur een aantal jaren relevante ervaring en minimaal een afgeronde PW niveau 3 opleiding, dan hopen wij jou binnenkort te mogen verwelkomen in ons team.

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden jou een mooi salaris (CAO kinderopvang), een leuke en afwisselende werkomgeving binnen een enthousiast team, werken met gemotiveerde, inspirerende en enthousiaste collega’s en ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Spreekt dit alles jou aan, stuur ons dan een brief of e-mail met jouw motivatie om bij ons te willen werken en daarbij jouw cv en hopelijk zien wij elkaar binnenkort tijdens een kennismakingsgesprek.

kdv & bso Banjer
T.a.v. Marije Nieboer
Ekelshoek 21
1261 TT Blaricum
Tel. 035-5389081

Of mail naar info@kdvbanjer.nl