Pedagogische professionals gezocht die onze kids een super gezellige (mid)dag willen bezorgen

Voor onze bso, gevestigd in het scholencomplex aan de Eemnesserweg in Blaricum, zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor maandag, dinsdag, donderdagmiddag van 14 uur tot 18.00/18.30 uur en op vrijdagmiddag van 11.30-18.00 uur. Het gaat om nieuw te starten groep voor kinderen van 4-10 jaar die vol enthousiasme en met heel veel zin bij de bso willen komen spelen. Wij vinden het als bso belangrijk dat de kinderen zelf voor een groot deel invulling kunnen geven aan hoe zijn hun middag willen inrichten. Het is tenslotte hun vrije tijd. Daarnaast bieden wij uiteraard ook gestructureerde activiteiten aan. Hiervoor gebruiken wij o.a. DoenKids. Er is een ruime keuze aan spel en speelmateriaal en wij gaan ook iedere dag even lekker uitrazen op het binnenplein.

Heb jij een afgeronde mbo sport & bewegen (bso), een afgeronde SPW 3 of 4 opleiding (kdv) of heb jij een afgeronde PABO opleiding, vind jij het een uitdaging om kinderen een super leuke (dag)middag te bezorgen en ben jij lief, creatief en ook geduldig met kinderen, dan nodigen wij jou heel graag uit om bij ons te solliciteren. 
Wij kunnen jou een gezellig team met leuke collega’s in een open werksfeer bieden en natuurlijk een bijpassend mooi salaris conform de CAO kinderopvang. 

Kinderdagverblijf
Daarnaast hebben wij een hele leuke vacature op ons kdv. Met ingang van 1 december zouden wij ons team willen uitbreiden met een pedagogisch medewerker voor 18 uur per week op maandag (kleuters) en woensdag (gecombineerde peuter/kleutergroep).
En omdat een van onze collega’s zwanger is, zoeken wij vanaf 1 november 2022 tot en met februari 2023 voor onze gezellige peutergroep, een tijdelijke collega ter vervanging van zwangerschapsverlof. Het gaat om maandag, donderdag en vrijdag.

Na 15 jaar trouwe dienst gaat een van onze collega’s per 1-1-2023 met welverdiend pensioen. Uiteraard hebben wij vervanging nodig voor 27 uur per week (di, woe, do). Wanneer jij gek bent op kleuters (3-jarigen) en het een uitdaging vindt om deze doelgroep te begeleiden en ze een super leuke dag te bezorgen dan nodigen wij jou heel graag uit om langs te komen voor een gesprek. Je kan ons mailen of bellen voor meer info of het maken van een afspraak. 

Lijkt het jou leuk om maar 1 dag te werken dan kunnen wij jou goed gebruiken op de woensdag. Je mag kiezen of je wil werken met baby’s/dreumesen of met onze peuters/kleuters.

Heb jij een afgeronde SPW 3 of 4 opleiding en ben jij ook lief, creatief en ook geduldig met kinderen, dan nodigen wij jou heel graag uit om eens met ons te komen praten. Wie weet word jij onze nieuwe collega.
Wij bieden jou een gezellig en vast team met leuke collega’s en een open werksfeer bieden en natuurlijk een bijpassend, mooi salaris conform de CAO kinderopvang. 

Voor meer informatie kan je bellen met Inge Rozema of Marije Nieboer op 035-5389081 of mail naar info@kdvbanjer.nl.