Let jij graag op de kleintjes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Momenteel hebben wij een aantal leuke, uitdagende vacatures die wellicht goed bij jou zouden passen.

Invalkracht:
Ben jij niet perse op zoek naar vaste uren per week maar vind jij het wel heel leuk om zo nu en dan een dag in te vallen, dan verwelkomen wij jou graag in ons team. Wij werken met een vast team van pedagogisch medewerkers (pm) maar omdat onze pm ook wel eens ziek of vrij zijn, is het wel zo fijn dat wij kunnen terugvallen op een gediplomeerde, betrouwbare invalkracht. De gemiddelde leeftijd van medewerkers binnen onze opvang ligt ver boven het gemiddelde dus schroom niet te reageren ook al ben je wat ouder. Mocht jij geen SPW-3 of 4 hebben afgerond maar wel een achtergrond hebben in het basisonderwijs, nodigen wij jou ook uit te solliciteren.

Pedagogisch medewerker kdv 27 uur per week:
Per 1 oktober 2020 zijn wij op zoek naar een geduldige, creatieve en lieve pedagogische kanjer met passie voor het vak.
Voor de maandag zoeken wij een enthousiaste en ondernemende collega voor onze peuters/kleuters en op woensdag en vrijdag voor de babygroep.  
Bied jij kinderen graag veiligheid, gezelligheid en geborgenheid en kan jij goed inspelen op de behoeftes van de kinderen op de groep, dan zou wij jou willen uitnodigen om te reageren. Mocht jij geen SPW-3 of 4 hebben afgerond maar wel en achtergrond hebben in het basisonderwijs, nodigen wij jou ook uit te solliciteren.

Naar wie zijn wij opzoek?
Een enthousiaste teamplayer met een natuurlijke flair. Jij houdt je heel graag bezig met kinderen en jij vindt het leuk om jouw creativiteit aan te spreken. Daarnaast ben jij vrolijk, geduldig en beschik jij over genoeg energie en fantasie om kinderen te blijven prikkelen en uit te dagen. Ben jij naast dit alles ook nog heel liefdevol met kinderen en heb jij passie voor dit vak, dan pas jij qua persoonlijkheid in ons profiel en nodigen wij wij jou van harte uit te solliciteren.

Wij verwachten een professionele houding en een bepaalde mate van flexibiliteit. Heb jij bij voorkeur een aantal jaren relevante ervaring en minimaal een afgeronde PW niveau 3 opleiding, dan hopen wij jou binnenkort te mogen verwelkomen in ons team.

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden jou een marktconform salaris (CAO kinderopvang), leuke en afwisselende werkomgeving binnen een enthousiast team, inspirerende en enthousiaste collega’s en ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Stuur ons een brief of e-mail met jouw motivatie bij ons te willen werken en daarbij jouw cv en hopelijk zien wij elkaar binnenkort tijdens een kennismakingsgesprek.

kdv & bso Banjer
T.a.v. Marije Nieboer
Ekelshoek 21
1261 TT Blaricum
Tel. 035-5389081

Of mail naar info@kdvbanjer.nl