Wij hebben momenteel twee leuke vacatures voor onze buitenschoolse opvang (bso).

Wij zijn per direct op zoek naar twee enthousiaste en creatieve pedagogisch medewerkers voor onze bso (ca. 15 uur per week). Wij zoeken medewerkers die ‘onze’ kinderen een super leuke middag kunnen bezorgen. 

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste persoonlijkheid met een natuurlijke flair. Jij houdt je heel graag bezig met kinderen en jij vindt het leuk om creactief bezig te zijn. Daarnaast ben jij vrolijk, geduldig en beschik jij over genoeg energie en fantasie om kinderen te blijven prikkelen en uit te dagen. Ben jij naast dit alles ook nog heel liefdevol met kinderen dan pas jij qua persoonlijkheid in ons profiel en nodigen wij wij jou van harte uit te solliciteren.

Wij verwachten een professionele houding en een bepaalde mate van flexibiliteit. Heb jij bij voorkeur een aantal jaren relevante ervaring en minimaal een afgeronde PW niveau 3 opleiding, dan hopen wij jou binnenkort te mogen verwelkomen in ons team.

Wij bieden jou een marktconform salaris (CAO kinderopvang), leuke en afwisselende werkomgeving, inspirerende en enthousiaste collega’s en ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Stuur ons een brief of e-mail met jouw motivatie bij ons te willen werken en daarbij jouw cv en hopelijk zien wij elkaar binnenkort tijdens een kennismakingsgesprek.

kdv & bso Banjer
T.a.v. Marije Nieboer
Ekelshoek 21
1261 TT Blaricum
Tel. 035-5389081

Of mail naar info@kdvbanjer.nl